KNLTB-Competitie senioren

 

Klik hierop met je muis  en je komt op de knltb-site. Verenigingsnummer 50641. Districtcompetitie regio Zuid Voorjaar of Landelijk voorjaar T.V. De Krekel 

 

Voor het eerst competitie spelen? 8/9 competitie
Ben jij nieuw bij de club en/ of zoek je tennismaatjes, wil je wedstrijden spelen?  Dan is de nieuwe 8&9-competitie iets voor jou. Je speelt wedstrijden op je eigen niveau. Er zijn zeven speeldagen in april en mei. Wij spelen op zondag (donderdag niet mogelijk). Stel een team samen met minimaal drie spelers/speelsters (liefst 4 spelers in een team, i.v.m. mogelijke verhinderingen). Je kunt natuurlijk ook individueel opgeven, dan zorgen wij dat je in een team geplaatst wordt. Elk team speelt per wedstrijddag twee dubbels, waarin alle combinaties mogelijk zijn (DamesDubbel, HerenDubbel, GemengDubbel). Opgeven kan bij de VCL van onze club Monique Bruijns, krekel.competitie@gmail.com . Meer info lees je op de website van de KNLTB, link naar  www.knltb.nl/89
en klik op infographic. Kosten, zie hieronder "knltb-pasje" en "Kosten". Aanmelden kan t/m 1 januari.
Voor de zondag gelden de volgende data: 7, 14, 22 april, 12, 19, 26 mei en 2 juni 2019.

 

Wat houdt het in?
Er is een voorjaars- (april, mei en juni 7x), najaarcompetitie (september en oktober 7x) en een wintercompetitie (november, januari 7x). Je kunt je als team inschrijven, maar ook als individu. Eventueel kun je als reserve invallen in bestaande teams. Het leukste is wanneer je zelf met je vriend(in)nen opgeeft.


Het team
Een dames- herenteam bestaat uit minimaal 5 personen. (4 spelers moeten op een wedstrijddag kunnen spelen.) Een gemengd team bestaat uit minimaal 3 heren en 3 dames. Op de speeldag moeten er minimaal 2 heren en 2 dames spelen.
Je speelt 7 wedstrijden waarvan 3 of 4 thuis- en 3 of 4 uitwedstrijden. Bij alle wedstrijden zal de KNLTB proberen de indeling regionaal te houden.

KNLTB-pasje
Voor het competitiespelen en/ of Open toernooien moet je lid zijn van de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Hiervoor moet een KNLTB-pasje aangevraagd worden, een inschrijfformulier kun je aanvragen bij de bar of klik hier. Per 1 april 2017 is er een wijziging gekomen bij de KNLTB, een pasfoto kan alleen DIGITAAL aangeleverd worden bij krekel.ledenadm@gmail.com . De afmetingen van de pasfoto zijn 45 x 35 mm, (JPG bestand, 300 bij 400 pixels ). Bij geen juiste afmetingen kan er geen pas aangevraagd worden. Het KNLTB-pasje wordt automatisch verlengd in december. De kosten van een KNLTB-pasje bedragen voor senioren € 17,50 per jaar. Voor de senioren wordt het bedrag automatisch afgeschreven in januari. 


Kosten
De bondsbijdrage voor je team moet de coach bij het ophalen van de competitiemap  voldoen. De bondsbijdrage is +/- € 35,- voor een districtteam en +/- € 40,- voor een landelijk team. Bij iedere thuiswedstrijd moet het team met 2 x 3 nieuwe ballen starten. Na afloop mag het team de ballen onder de teamgenoten verdelen. Wist je dat je de ballen ook tegen inkoopprijs achter de bar kunt verkrijgen!! Misschien net zo makkelijk wanneer je dit regelt als de competitiemap wordt opgehaald in maart. Meedoen = spelen. Wanneer je als team terugtrekt zijn de kosten € 250.00. Boetes zijn voor het eigen team.


Data competitie

Data voorjaarscompetitie 2019
Data najaarscompetitie 2019
Data wintercompetitie 2019-2020

  

Inschrijven
Voorjaarscompetitie inschrijven voor 1 januari.
Najaarcompetitie inschrijven voor 24 juni.
Wintercompetitie inschrijven voor 7 september.
De teamcaptain schrijft het team in bij competitieleider Monique Bruijns, krekel.competitie@gmail.com 

Klik hier voor Competitiemogelijkheden voor senioren

Najaarcompetitie

De najaarscompetitie wordt gespeeld van dinsdag t/m vrijdag. In de weekenden wordt er geen knltb- competitie gespeeld i.v.m. clubactiviteiten zoals clubkampioenschappen.
Najaarscompetitie is vanaf 17+ 
Dinsdag(morgen): Dames, Damesdubbel, Damesdubbel 35+, Damesdubbel 55+.
Donderdag(morgen): Dames dubbel, Dames, Dames 35+.
Vrijdagmiddag: Gem. sen. dubbel 55+, Heren dubbel 55+.
Vrijdagavond: Gem. dubbel 17+, Heren dubbel 17+, dames dubbel 17+. 

Voorjaar- en wintercompetitie
Klik hier voor Competitiemogelijkheden voor senioren

Dinsdag ochtend: Dames dubbel 17+, Dames dubbel 35+
Donderdag(ochtend of middag): Dames dubbel 17+, Dames dubbel 35+, Dames 
Vrijdagmiddag: Gem. dubbel 50+, Heren dubbel 50+.
Vrijdagavond: Gem. dubbel 17+, Heren dubbel 17+, dames dubbel 17+, Gemengd dubbel 35+, Heren dubbel 35+, Dames dubbel 35+  
Zaterdag: Heren 17+, Dames 17+, Gemengd 17+, Heren 35+, Dames 35+, Gemengd 35+, Heren Dubbel 35+, Dames dubbel 35+, Gemengd dubbel 35+, Gemengd 35+, Heren dubbel 50+
Zondag: Dames, Heren,  Gemengd senioren, Heren 35+, Gemengd 35+,  Heren 17+, Gemengd 17+,

 

Meer info/ aanmelden
Een team aanmelden is mogelijk voor alle dagen in de week, mits er ruimte is op die betreffende dag. Wanneer je hebt ingeschreven komt de eerste mailing in maart. Dan organiseren we een bijeenkomst en worden de regels uitgelegd, competitiemappen uitgedeeld, hoe te e-mailen en verdere vragen beantwoord.

Aanmelden of overige vragen kan stellen bij competitieleider Monique Bruijns krekel.competitie@gmail.com
Alle informatie over data, disciplines is te vinden op www.knltb.nl

 


^