Feestend einde van de Knuvers Clubkampioenschappen 2015

Mariaheide - De Knuvers schoenen clubkampioenschappen Dubbels 2015 van tennispark De Krekel in Mariaheide zijn afgelopen zaterdag 10 oktober tot een knallend einde gekomen.

Finaledag
Voorgaande jaren werd er op zondag nog gespeeld en konden de finalisten daardoor niet te lang mee feesten. Maar doordat de finales dit jaar op zaterdag gespeeld werden, kon er afgesloten worden met een heuse feestavond.

Met goed weer en een dag vullend programma had afgelopen zaterdag alle voortekenen van een perfecte finaledag. Vanaf 11:00 uur werden de eerste halve finales gespeeld en de laatste wedstrijden kwamen rond 22:00 uur van de baan. Waarna de feestavond met live muziek die werd verzorgd door “Vrouwe om te onthouwe” van start kon gaan. Door een flink aantal supporters en vrolijke finalisten ging het door tot in de late uren. Met dank aan Knuvers en alle vrijwilligers was zaterdag een geslaagd einde van de clubkampioenschappen 2015 bij tennispark De Krekel.

De uitslagen zijn te vinden op www.toernooi.nl en wilt u de foto’s bekijken, houd dan de Facebook pagina van tennispark De Krekel goed in de gaten.

 


^